YAKUTİYE KONTEYNER KENTİNDE NELER OLUYOR! UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ÇİFT HAYATI ZİNDAN ETTİ

YAKUTİYE KONTEYNER KENTİNDE NELER OLUYOR! UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ÇİFT HAYATI ZİNDAN ETTİ

Antakya’da bulunan konteyner kentte yaşayan uyuşturucu bağımlısı çiftin her gün karıştıkları olaylar konteyner kent sakinlerini tedirgin ediyor.

Güvenliğin bir türlü sağlanamadığı kentte vatandaşlar can ve mal güvenliklerinin tehlikede olduğunu belirterek uyuşturucu bağımlısı çiftin derhal konteyner kentten uzaklaştırılmasını istiyor. Antakya ilçesi Kampüs girişinde Erzurum Yakutiye Belediyesi’nin kurduğu 120 haneli konteyner kentte olaylar bitmiyor. Başka bir konteyner kentten atılıp bu konteyner kente yerleştirilen şahısların sürekli madde kullanıp güvenlik güçlerine bıçakla saldırdıklarını belirten vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte yaşadıkları konteyner kentte kendilerini güvende hissetmediklerini belirttiler.

VATANDAŞLAR HER GÜN YAŞANAN KAVGADAN BIKTI 
Konteyner kentte yaşayan vatandaşlar, uyuşturucu bağımlısı çiftin 1 ay içinde 2 kere bekçilere bıçakla saldırdığını, komşuları olarak can güvenliklerinin olmadığını gazetemize ulaşarak bildirdiler. Konteyner kent sakinleri, sorumlu Kaymakamla ve Yönetimle görüşülmesine rağmen bugüne kadar müdahale edilmeyen uyuşturucu bağımlısı bu çiftin acil olarak konteyner kentten gönderilerek tedavi altına alınması gerektiğini söylediler.

TEK UMUTLARI YENİ ATANAN KAYMAKAM 
Yakın zamanda konteyner kente yeni Kaymakam atandığını söyleyen konteyner kent sakinleri, tek umutlarının Kaymakam olduğunu ve çifti burada istemediklerini söylediler. Konteyner kentte yaşayan vatandaşlar, gazetemize yaptıkları açıklamada; “Huzurumuz kalmadı, eşlerimizi işe giderken akılları hep burada kaldığı için bizleri de bir yerlere bırakıyor. Kaymakamımızdan bizlere yardımcı olup bu ailenin başka yere nakli veya ihracını istiyoruz” dediler. 
Aileler şikayet dilekçelerini yönetime yazılı olarak bildirmelerine rağmen sonuç alamadıklarını dile getirdiler. Konteyner kent sakinleri yeni görevlendiren Kaymakamdan yardım bekliyor.