SERDAR ÖZYURT’TAN KONTEYNER KENTLERE YARDIM

SERDAR ÖZYURT’TAN KONTEYNER KENTLERE YARDIM

Hataylı iş insanı Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, Hatay’da bulunan konteyner kentlere 1 milyon TL değerinde yardım ulaştırdı.

Özyurt, son olarak Katar 3 Konteyner kent ve İhtiyaç Haritası Konteyner kente nakit ve oyuncak yardımında bulundu. Kendisinden yardım isteyen vatandaşları kırmayan Özyurt, deprem şartlarında yaşamlarını idame ettirmeye çalışan hemşehrilerine büyük destek verdi.

Çocukları hediyelerle sevindiren Özyurt, dağıttığı zarflarla da ailelerin yüzlerini güldürdü. 6 Şubat’tan bu yana milyonlarca TL’lik destek verdiği hemşehrilerini her şartta koruyup kollamaya devam eden Özyurt’un dağıttığı yardımlardan memnun olan vatandaşlar, Özyurt’a teşekkür ettiler.

ALLAH HER İŞİNİ RAST GETİRSİN

Açıklama yapan depremzede vatandaşlar; “Sayın Serdar Özyurt kardeşimize, beyefendiye, konteynerimize gönderdiği bu oyuncaklar için teşekkür ederiz. Her zaman onun desteğini bekliyoruz ve desteğini de görüyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz. Çocuklarımızın hepsi mutlular ve velilerimiz mutlu. Bu mutluluğu yaşatan Serdar Bey'e çok teşekkür ederiz. Tüm bu etkinlik olarak bütün çocuklarımızı mutlu etti. Öğrencileri mutlu etti ve velileri de mutlu etti. Depremi yaşayan bu insanları 5 dakika da olsa mutlu etmek ona nasip oldu. Allah kendisinden razı olsun. Akşam beraberdik. Beni kırmadığı için Allah kendinden razı olsun ki şu garibanların yüzünü güldürdü. Allah her yerde işini, gücünü rast getirsin. Rabbim kendisini muvaffak etsin. Gerçekten de adam gibi adam. Allah ne dileği varsa versin ya Rabbi. Bu nice depremzede kardeşlerimizin yüzünü güldürdü. Allah kendisinden razı olsun. Serdar abi dedim ki ne var dedi. Abi dedim buraya dedim bir babalık yap. Rabbim yaptığı hayırlardan Allah razı olsun. Gerçekten de anlatmama gerek yok. Hataylı iş adamı Serdar Özyurt Bey'in burada konteyner kentlere yardım dağıtıyor. Vatandaşlarımızın ve depremzedelerinin yanında oluyor. Depremin ilk gününden beri var gücüyle Hatay halkının hemşerilerinin yanında oluyor. Buradan Serdar Özyurt Bey’e selamlar gönderiyoruz. Buradan Serdar Özyurt reise selamlar gönderiyoruz. Katkılarından, yardımlarından dolayı hemşerilerini unutmadığı için, memlekete de yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Gördüğünüz gibi burada bir şenlik havası oldu. 5 dakika içerisinde bütün çocuklar hediyelerini aldılar. Ne diyelim çocukları sevindirdi Serdar Bey. Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.

Özyurt’un yardımları ulaştıran ekibi, Hataylı hemşehrilerine yönelik yardımların süreceğini belirtti.