Cankesen, “Altınözü Gazetesi, halkı bilgilendirme noktasında önemli rol oynuyor” ifadelerini kullandı.
Gelecek Partisi İl Başkanı Can Cankesen, Altınözü İlçe Başkanı Sadık Sarı, Antakya İlçe Başkanı Aysel Horoz ve İl ilçe yöneticileri ile Altınözü gezetesi'ni ziyaret ederek, yayın hayatında başarılar diledi.
“Kamuoyunun aydınlatılması noktasında gazetelere büyük görevler düşmektedir. Bu noktada Altınözü Gazetesi, yıllardır objektif haber ilkesine dayanarak, gündelik olağan şeyleri, başarılı bir şekilde halka arz ediyor.
Gelecek Partisi olarak, seçimlere hazırlandıklarına dikkat çeken Cankesen, “İlçe ziyaretlerimiz sürüyor. Halkın dertlerini ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Sorunların çözümü için vatandaşlarla ve STK temsilcileri ile iç içe olmaya devam edeceğiz”
Cankeser, eskiden içinde bulunduğumuz ve Şu an içinde bulunduğumuz,"Türkiye'nin genel durumun üzerine değinerek, gençlerimizden de ayrıca umutlu dolu olduğunu söyledi. Diğer bir sohbetinde ise, İnsanları kesinlikle dış görünüşüne göre yargılamamak gerektiğini belirterek güzel bir anısını paylaştı."İnsanı insan yapan noktalardan birinin gönül güzelliği olduğunun altını çizerek cümlelerini noktaladı." Gazemizin Yazı İşleri Müdürü Mahmut Şan'da Gelecek Partisi heyetine bu çok anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür etti.( Haber: Mahmut ŞAN)