BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ ALTINÖZÜLÜLERLE BULUŞTU

BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ ALTINÖZÜLÜLERLE BULUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Altınözü’nde muhtarlar ve Halkla bir araya geldi.

Altınözü ilçesine bağlı Akamber mahallesinde Muhtarların öneri ve şikâyetlerini dinleyen Savaş, Altınözü’nde yapılması gereken hizmetlere ilişkin muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.

Savaş, temaslarına ilişkin yaptığı bilgilendirmede, “Altınözü ilçemizde mahalle muhtarlarımız ve Vatandaşlarla bir araya geldik. İlçemizdeki faaliyetlerimizi konuştuğumuz, talep, öneri ve görüşleri aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik."dedi. Başkan Savaş,  Muhtarlarımızın misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” sözlerini kullandı.

Başkan Savaş, Muhtarlar toplantısı ardından Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, Altınözü Belediyesi Meclis Üyesi Sıdkı Hammudioğlu ve İlçe yöneticileri ile Altınkaya, Kazancık, Kamberli, Kozkalesi ve Sofular mahallelerini ziyaret ederek, Mahallelerdeki sorun, talep ve önerileri dinledi. ( Haber: Mahmut ŞAN )