Menü Hatay Altınözü Gazetesi
Tarih: 24.07.2018 17:58
KÖPEK SALDIRISI 1 KİŞİYİ HASTANELİK ETTİ...

KÖPEK SALDIRISI 1 KİŞİYİ HASTANELİK ETTİ...

Facebook Twitter Linked-in

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi, Şehit. Mustafa Sevgi Caddesi üzerinden evine gitmekte olan Bülent AŞKAR, başıboş 3 köpeğin saldırısına uğradı. Yoldan geçen vatandaşların yardımıyla köpeğin saldırısından kurtarılan Aşkar, Antakya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aşkar, yolda 3 köpekle karşılaştığını, sakinliğini bozmadan yürümeye devam ettiğini anlatarak, "Gelen köpeklerden 1`i önüme gelerek havlamaya başladı. Bende köpekler saldırınca sakin ol, panik yapma! ` derler, ben de öyle yaptım köpeği sakinleştirmeye çalıştım ama işe yaramadı.

Daha sonra kalan diğer bir köpek, arkama geçerek etrafımı sardı ve bacağımı ısırmak istiyordu. Bacağımı çekip kurtarmaya çalışırken, beni düşürmeye çalışıyordu. Maalesef o anda bir tanesi bacağımdan ısırdı." diye konuştu.

Köpeğin, bacağından ısırıp, derin yaralar açtığını belirten Aşkar, 112 Acil Servisi arayıp, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldüğünü belirtti. Aşkar, "Gece ve gündüz İlçe merkezinde, sokaklarda başıboş gezen ve sürü halinde tehlike saçan her an tehlikeli arz edecek köpeklere yetkililerin bir an çözüm bulması gerekiyor." Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —