KIZILAY ÇADIRI 15 MAYIS’TA ALTINÖZÜ’NDE KURULACAK

Dünyaya iyilik dağıtma prensibi ile 1868’den bu yana çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Türk Kızılayı Hatay Şubesi, azalan kan bağışı sayısının arttırılması adına Altınözü’nde kan bağışı standı kuracak.

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN'DAN AMİK OVASI İÇİN BAKANLIĞA ÇAĞRI!

AMİK OVASI'NDAKİ SU BASKINLARI TARIMSAL ÜRETİMİ TEHDİT EDİYOR!

YAYMAN: ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ SİYASETEN OLUMLUDUR

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşmenin Türk siyaseti için çok olumlu bir adım.

ALTINÖZÜ'NDE ŞEHİT ANNESİ NAİME SÖZER'İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Babatorun mahallesi'nden olan 1990 yılında şehit düşen P. Çvş. Şerafettin Sözer’in ve Antakya belediyesi başkan yardımcısı Ergin Sözer'in anneleri Naime Sözer vefat etti.

GAZİANTEP’TEN HATAY’A DOSTLUK ELİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ağırladı.

ÇALIŞKAN: ALTINÖZÜLÜ SINIR KÖYLÜLERİMİZ TERÖRİST DEĞİLDİR

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay’ın Altınözü ve Reyhanlı ilçelerinde sınır mahallelerinde yaşayan çiftçilere terörist muamelesi yapılmasının yanlış olduğunu söyledi.

HBC’DEN BAŞKAN ÖNTÜRK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hatay Basın Cemiyeti (HBC), Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Öntürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YAYMAN: HEDEFİMİZ TÜRK TURİZMİNİ KALKINDIRMAK

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Türk turizmini kalkındırmanın temel hedefleri olduğunu söyledi.

AK Parti'nin Tek Derdi Samandağ’ın Sorunlarını Çözmek!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün “Cumhurbaşkanımızın bize talimatı var.

BAŞKAN YALÇIN YAYLADAĞI İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYOR

Yayladağı Belediye Başkanı ilçeye hizmet kazandırmak için başkentte mesaisini aralıksız olarak sürdürüyor.

AÇ KALAN DOMUZLAR ŞEHRE İNDİ

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Dursunlu Mahallesi’nde aç kalan domuzlar mahalleye indi. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

TESK Başkanı Palandöken: Prim gününü dolduran esnaf sağlıktan yararlansın

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "Prim gününü dolduran esnafımız emeklilik yaşını beklerken sağlık hizmetlerinden kesintisiz faydalanabilmeli" dedi.

GAGİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI YİĞİTCAN KONUKOĞLU’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

BAŞKAN MEHMET ÖNTÜRK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

"ÇALIŞKAN'DAN ÖNTÜRK'E TEBRİK"

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Öntürk'ü tebrik etti.