Gazeteci Mahmut ŞAN


Saadet Partisi Ülkenin Sigortasıdır

Bir parti düşünün %1 oyu ancak olsun. Fakat iktidarın da muhalefetinde arkasından koştuğu, bir partidir.


 Eğer  Ak Parti Saadet ile ittifak yapmayı başarırsa,  kendine bir meşru dayanak bulmuş olacak. Bundan dolayı  yüzde bir bazen yüzde 10 kadar itibarlıdır. Muhalefette Saadet partisi yanında yer almak istiyor. Oyu nedeniyle mi? Hayır. Haklı olduğu için. İtibarı için.  Söylediği sözler ve yaptığı icraatlar için.

İşte saadet partisi Türkiye’de öyle kilit parti şimdi.

Proje üretiyor.

İktidarı yanlışları nedeniyle uyarıyor.

Muhalefeti doğru yönlendiriyor.

Kendisi hakkaniyet ekseninden ayrılmıyor.

Bundan Saadet partisi güçlü ve itibarlı. Memeleketin tüm sorunları hakkında sözü var. Memleketin tüm sorunları konusunda hem muhalefet, hem de iktidar gözünün içine bakıyor. Çünkü çalışıyor. Üretiyor.

Saadet Partisi sağlam temellerde kurulmuş bir partidir. Ak Parti, Has parti, Yeniden Refah partisi, Ahmet Davutoğlu partisi, Ali babacan partisi  ve başka partilere giden bu kadar  siyasetçi oldu. Bina ne yıkıldı, ne hakkaniyet merkezi olmaktan vazgeçti. 

Rahmetli Necmettin Erbakan’dan  Genel başkan Temel Karamollaoğlu’na kurulan şahsiyet, milli değerler ve ülke sevdası köprüsü vardır.

Bu yüzden her dönem Saadet dönemidir.

17 yıldır mecliste yer almayan ve Has parti, Yeni Refah partisi, Saadet Partisi’nden çıkmalarına rağmen dinamik gibi ülkeye proje üreten bir parti, Saadet partisi, 17 yıldır Ak Parti, CHP, MHP, HDP, Devletin imkanlarını halkın büçesini kullanıp siyaset yaptığını ve ülkenin ekonomisi ortada, Türkiye’nin ekonomisi düzelmesi için tek çare Saadet partisidir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1
25.09.2019 18:03:54
1

  • Perşembe 23.2 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 14 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 12.3 ° Güneşli