Gazeteci Mahmut ŞAN


MHP Hatay'da Yekvücut mu?

Milliyetçi Hareket Partisi MHP’nin 13. Olağan Kurultayında Hatay Milletvekili Lüfi Kaşıkçı ve İl Başkanı Murat Adal'nın birlikte resim vermemesi gözlerden kaçmadı.


MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal'nın birlikte resim vermemesi ve sosyal medyada ikilinin ayrı ayrı kongre yayınlanması soru işaretlerine neden oldu.
Sürekli parti disiplini ve yekvücut olmakla bilinen MHP, Hataylı yöneticilerin bu tavrı seçmende rahatsızlık yaratabilir. Geçmişte parti içi rekabet olsa da dışarıya sürekli yekvücut görüntüsü verilirdi. Milletvekili, il ve ilçe başkanları sürekli bir arada olup, birlik beraberlik olarak resim verirdi.

Cumhur ittifakı içinde yer alan MHP Hatay'da önemli çalışmalara imza atmıştı. Parti içinde bir ayrı görüntülerin çıkması önümüzdeki günlerde yapılacak hizmetlere zarar vereceği şüphesi görünüyor.

Daha önce duyduğum ve Gazeteci olarak sosyal medya hesaplarından edindiğim kanaati okurlarım ile paylaşmayı görev bildim.
Bir gazeteci olarak soruyorum; Hatay MHP İl Başkanı Murat Adal ile MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, arasında bir sorun mu var?

Mahmut ŞAN

  • Perşembe 23.2 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 14 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 12.3 ° Güneşli