Yazar Enver ÇEKİÇ


DEVAMISIN  VEBAMISIN

Daha önceki kendi ağzından gündüz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip ERDOGAN’ a Başkan olması için imza verip, artan mesai saatlerinde Abdullah GÜL’ ün millet ittifakının Başkan adayı olması için tam göbeğinde çalışma yaptığını kendi ağzından iki yüzlülüğünü itiraf etmişti.


Daha önceki kendi ağzından gündüz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip ERDOGAN’a Başkan olması için imza verip, artan mesai saatlerinde Abdullah GÜL’ün millet ittifakının Başkan adayı olması için tam göbeğinde çalışma yaptığını kendi ağzından iki yüzlülüğünü itiraf etmişti.

Peki deva partililerin vukuatları bununla sona erdi mi elbette HAYIR.

1 – Partinin kurucularından Metin GÜRCAN Ankara   Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ‘devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya casusluk amacıyla temin etme’ suçundan yürüttüğü soruşturma kapsamında 26 Kasımda İstanbul’daki evinde gözaltına alınarak Terörle Mücadele Şubesi’ndeki Yapılan sorgusunda, yabancı misyon görevlileriyle zaman zaman bir araya geldiğini belirten Gürcan, Bu görüşmelerde, Türkiye ve Orta Doğu üzerine hazırladığım ülkelerdeki haftalık gelişmeleri içeren çizelge ve analizleri paylaştığını itiraf etmiştir. Metin GÜRCAN’ın suçu sabit görülerek, tutuklanarak ceza evine girmiştir.

2 – Deva Partisi Kastamonu il başkanı Mustafa GÜNAYDI     FETÖ / PDY  yeniden yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, yurt dışına kaçmak isterken Antalya’ da Jandarma ekiplerince gözaltına alınarak yapılan soruşturma sonuncunda aralarında başta Kastamonu il başkan Mustafa GÜNAYDI olmak üzere altı kişi tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir.

3 – DEVA Partisi Elazığ'ın Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, okuduğu şarkıda Hz. Adem ve Hz. Havva'ya hakaret ettiği iddia edilen Sezen Aksu'ya sosyal medya twitter üzerinden destek veren Genel Başkanları Ali Babacan'a tepki gösterip partisinden istifa ettiğini açıkladı.  Deva Partisi bu ülkede hangi siyasi anlayışı temsil ettiğini anlatırsa seçmende kime oy verdiğini anlar.

      A -  Arkadan hançerlemek bunlarda.

      B  - Ülke aleyhine ajanlık yapmak bunlarda.

      C  - FETÖ / PDY  terör örgütü elemanları bunlarda.

      D  - İslam dinine hakaret edenlere destek verenler burada. Ne demokrasi, ne düşünce özgürlüğü, ne hukuk devleti size bu kadar suç işleme hakkı vermez.

 

S O N U Ç   :

 

Deva partililer böyle yaparken Allah aşkına bizim AK Parti yöneticileri ne yapıyor. Özellikle hiç bir yerde Deva Partisini ve yöneticileri hakkında tek kelime duymadım. Nedeni ne olabilir, tahminim bazı DEVA yöneticileri ile bağlantıları hala devam ediyor.

Ak Partinin en büyük rakibi kendi teşkilatlarıdır. Bu millet REİSİ seviyor ama bu teşkilatlarla giderse alırlar on birin üçünü.

  • Çarşamba 32.8 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.1 ° / 18.6 ° Güneşli
  • Cuma 29 ° / 16.6 ° false