Gazeteci Mahmut ŞAN


DAĞ KÖYLERİNE YOL MÜJDESİNİ VERENLERE BİR KAÇ SÖZÜM VAR!

Samadağ'da yıllardır ihmal edilen dağ köylerinin yol sorununu çözeceklerinin müjdesini verdiniz.


AK Parti Hatay Milletvekilleri Samandağ’da yıllardır ihmal edilen dağ köylerinin yol sorununu çözeceklerinin müjdesini kamuoyuna paylaştılar. Tabiki hiç bir yol ihmal edilmesini istemiyoruz her yerde yol yapılmasını istiyoruz. Hatay'da yapılan her hizmeti alkışlıyoruz ve Teşekkür ediyoruz.

ALTINÖZÜ'NDEN HİÇ Mİ UTANMADINIZ?

20 yıldır vatandaşların da dile getirdiği ve Her zaman trafik canavarı olan Altınözü - Antakya karayolu için AK Parti de 20 yıldır görev yapan bütün siyasileri  söz verdiğini ancak seçim sonrası unuttuğunu hatırlatmak isterim.
Her seçimde AK Parti'ye yüzde seksen oy veren Altınözülü vatandaşlara yol yapmayıp dağ köylerinin yolları müjdesini vermekten hiç mi utanmadınız?

Sözümüzde bir daha durmanın mutluluğunu duymaktayız. Söylemiş olduğunuz bu sözlerin en büyük kanıtı Altınözü - Antakya yoludur.

AK Parti yönetimi Samadağ - Arsuz sahil yoluna harcanan para yüzlerce Altınözü yolu yapar, Yazık değilmi Altınözü'nün yolunu yapmaya gelince para yok.  Soruyorum; AK Parti'nin Hataydaki yönetimin sözümü kaldı? Biri çıksın bana izah etsin.
 

  • Cumartesi 30.7 ° / 15.5 ° false
  • Pazar 34.6 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı