Gazeteci Mahmut ŞAN


ALTINÖZÜ, HÜKÜMETE OY VERMEKLE ŞAMPİYON AMA HİZMETTE KÜMEDE...

Hatay'da yapılan seçimlerde her zaman 15 ilçesinin oy oranına bakıldığında, Altınözü ilçesi AK Parti'ye en çok oy çıkartarak lakabı da, "ŞAMPİYON ALTINÖZÜ" olarak adlandırıldı.


Hatay'da yapılan seçimlerde her zaman 15 ilçesinin oy oranına bakıldığında, Altınözü ilçesi AK Parti'ye en çok oy çıkartarak lakabı da, "ŞAMPİYON ALTINÖZÜ" olarak adlandırıldı.

Altınözü oy vermede "ŞAMPİYON" ama hizmet alma konusunda küme liginde...  

Hatay'da AK Parti'ye oy vermekle kümede kalan ilçeler ŞAMPİYON gibi hizmet alıken, oy vermek konusunda ŞAMPİYON olan ALTINÖZÜ küme ligindeymiş gibi hizmet almakta.
Bu haksızlık neden?
Hükûmet Altınözü'nü çantada keklik mi görüyor?

Altınözü'nde bulunan devlet hastanesi yalnız sağlık ocağı görevini yapıyor. Altınözülü vatandaşları sağlığını düşünen yok, Şimdi oy vermekle kümede kalan ve Hizmet almakla "ŞAMPİYON" olan ilçeleri sıralıyım size:

SAMADAĞ YENİ DEVLET HASTANESİ 29 EKİMDE AÇILMASI PLANLANIYOR 

Samandağ ilçesinde yapımı süren 75 yataklı devlet hastanesinin 29 Ekim 2022 tarihinde hizmete açılması planlanıyor.

YENİ REYHANLI DEVLET HASTANESİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

30 polikliniğin bulunduğu, 110 yataklı yeni Reyhanlı devlet hastanesi hizmet vermeye başladı.

DÖRTYOL YENİ DEVLET HASTANESİ HİZMETE GİRDİ

Dörtyol'da yapımı tamamlanan 250 yataklı Dörtyol Devlet Hastanesi hasta kabulüne yeni başladı.

HASSA DEVLET HASTANESİ YAPILIYOR

Hatay’ın Hassa ilçesine 50 yataklı yeni devlet hastanesi yapılıyor. Yaklaşık 40 milyon liraya mal olacak toplam 5 katlı, 50 yataklı kapasiteli yeni hastane 14 bin 500 metrekare olacak.

ARSUZ DEVLET HASTANESİ YAPIMINA BAŞLANDI

Arsuz İlçesi yeni Hastanesi geçtiğimiz aylarda ihalesi yapıldı ve arazi yeri temini de yapılarak hastane için ilk kazma vuruldu.

BELEN DEVLET HASTANESİ İNŞAATI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

15 yataklı Entegre Devlet Hastanesi, bodrum, zemin ve 1.kat olmak kaydıyla 3 kattan oluşuyor. Açılışın 2022 yılında olması planlanıyor.

KIRIKHAN DEVLET HASTANESİ YENİ BİNASI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Yaklaşık 45 milyon liraya mal olan yeni Kırıkhan Devlet Hastanesi hizmet binasının 100 bin metrekare arsa alanı üzerine kurulduğunu ve 25 bin metrekare kapalı alanının bulunduğunu ifade edildi.
Hastanenin 200 yataklı olduğu hastanede, 5 ameliyat salonu, 14 yoğun bakım ünitesi, 26 yataklı palyatif bakım merkezi, yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 30 muayene odası, diyaliz cihaz ve yatağı, mikrobiyoloji ve biyokimya laboratuvarları, tomografi bulunuyor. Konferans salonuyla, 250 araçlık açık oto parkı, poliklinik bekleme alanları ve merkezi ısıtma-soğutma sistemi, otomasyon sistemi olan binamızda tam donanımlı bir hastane ile hizmet vermeye başlanıldı. Beş yıldızlı otel konforunda hizmet vermeye başlayan hastanenin tüm odalarında banyo, tuvalet, televizyon ve buzdolabı bulunuyor. 

ERZİN DEVLET HASTANESİ MODERNİZE

Erzin Devlet Hastanesi modernize edilecek
Hatay'ın Erzin ilçesindeti devlet hastanesinin depreme karşı güçlendirilmesi ve modernize edilmesi için fizibilite çalışması başlatıldı.

YAYLADAĞI YENİ DEVLET HASTANESİ 2015'TE HİZMETE GİRMİŞTİ

Hastane kapalı alanı 4280m2 olup 4 bloktan oluşmakta ve kat sayısı 3’ tür. Hastane tamamı nitelikli (WC ve duşlu) 27 yatağa sahip olup, rezere (ulaşılabilecek) yatak sayısı Acil, Diyaliz yatakları dahil 36’dır.

Hastane Poliklinik oda sayısı 7, Diyaliz yatak sayısı 3, Palyatif yatak sayısı 4 Küçük Müdahale Masa Sayısı1, bebek kodu sayısı 3, Acil Odası 4, Acil Yatak Sayısı 9, SDL(Sancı, Doğum, Lohusa) oda sayısı 1 ve Diş Ünite Sayısı 4 olarak yer almaktadır. Hastanemizde Acil Servis, Poliklinik, Yataklı Tedavi Servisi ve Diyaliz birimlerinde hizmet verilmektedir.

Yarın seçim geliyor. Altinözülü ne hizmet yaptın diye sorar elbette... 

"ALTINÖZÜ HALKI HASTANE İSTİYOR"

  • Pazar 34.6 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.1 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı