Gazeteci Mahmut ŞAN


ADEM YEŞİLDAL İL BAŞKANLIĞA DÖNDÜ AMA VATANDAŞA DÖNMÜYOR!

Adem Yeşildal, AK PARTİ Hatay İl Başkanı seçildikten sonra gözle görülür bir kıpraşma oldu...


Adem Yeşildal, AK PARTİ Hatay İl Başkanı seçildikten sonra gözle görülür bir kıpraşma oldu...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Hatay'da İl Başkanı olarak Adem Yeşildalı atadığında, Kıpraşma dediğime bakmayın, aslında, Hatay'da ciddi bir ses getirdi, Allah var...

Öncelikle şunu belirtmek isterim; Adem Yeşildal'ın Milletvekili olduğu dönemlerde eleştirdiğim kişilerden birisi olmasına rağmen, 2018 Genel seçimlerinde milletvekili seçilmemesi ardından bir kaç defa telefonla görüştük. Milletvekili olduğu süreçte yaptığı hatalardan ders çıkarttığını az çok hissediyordum ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, tarafından Hatay'a İl Başkanı olarak atadığında bende mutlu olmuştum ve Kendisini arayıp, hayırlı olsun dileklerimi ileterek mutlu olduğumu iletmiştim.

YEŞİLDAL'IN İL BAŞKANLIĞINA ATANMASINA HERKES SEVİNMİŞTİ

Başkan Adem Yeşildal'ın İl başkanlığına atanmasına sevinen AK Partilerin sebebi ise Hatay'da toparlayıcı gözüyle bakıyordu.  Yeşildal yeni İl başkanı atandığı süreçte AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları kongresinde toparlayıcı duruşunu gözlerimle şahit olmuştum, İl  Gençlik Kolları kongresinin hemen sonra bir genç Yeşildal'a derdini anlatıyordu ne olduysa o genç kırıldı ve kırılarak ayrıldı. Adem Yeşildal, o kalabalıkta yanında bulunan teşkilattan birilerine hemen bu genci tutun bu şekilde kırılarak gitmesine izin vermeyin gönlünü alalım diye talimat verdi. Yeşildal'ın bu hamlesi beni çok mutlu etmişti ve toparlayıcı olarak bende kanaat getirdim birde kaleme alıp, toparlayıcı başkan diye haber yapmıştım.

TOPARLAYICI YEŞİLDAL KONGREYE KADAR MI?

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, olduğunda AK Parti Hatay Teşkilatı ve Seçmeni çok "SEVİNMİŞTİ" çünkü toparlayıcı gözüyle size bakılıyordu. Milletvekilliği sürecinde "HALLEDERİZ" söylemlerin yüzünden çok eleştiri almıştınız. İl başkanlığına atandığında gözlerimle gördüğüm toparlayıcı başkan kongreden sonra göremez oldum. Şimdi,"DÖNECEĞİM" söylemleri mi çıktı?
Nasıl olsa il başkanlığını garantiye aldığını düşünüyordur. O da haklı. Ne de olsa buna itiraz edecek kimsede yok. Ama uzun sürmez muhakak ihtiraz eden de olur bir gün ve yazılıp çizilir, Peki bu işin sonu nereye varır? Sadece şunu demek isterim Adem Yesildal'a. Kimler kimler geçti bu siyaset sahnesinden. Şimdi neredeler, kimler tarafindan hatırlanırlar bilinmez.  Benden söylemesi ilk yazım böyle olsun. Esenlikle kalın.. 

  • Perşembe 34.1 ° / 18.6 ° Güneşli
  • Cuma 29 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 30.7 ° / 15.5 ° false