Yazar Enver ÇEKİÇ


ALTIN PASLAR MUHALEFETTEN


AK Partinin girdiği her seçinde, büyük bir seçmen kitlesinin, AK Partinin alternatifinin olmadığını, diğer partilerin söylev ve vaatlerine bakıldığı zaman seçmene güven vermeyen büyük bir kitlenin varlığı aşikârdır.

Ben Cumhurbaşkanlığı seçimine katılan adaylardan aslında Sayın Cumhurbaşkanımızın dışında kimseyi dikkate almıyorum, almamamın sebebi vizyonsuz sabah söylediği akşam unutan dakikalık konuşan Eski siyasetçilerden dün dündür bugün bugündür siyasetini kendine vizyon kabul eden hiç biri inandırıcı olmadığı için bu ülke bu tip insanlara emanet edilemez.

Sayın Cumhurbaşkanımız ben bu ülkeyi bölgesel değil küresel güç haline getireceğim diyor.Muhalefet bütün yatırımları durduracağım, tıpkı batılı emperyallerin sömürgecilerin taleplerini kendilerine program yapmışlar.

1- Sayın İNCE meydanlara çıktığında ilk salvosu beni A.B.D aradılar FETO? yu usulüne uygun istemediler, ben seçilirsen FETO? yu getireceğim vermezlerse NATO üssünü kapatacağım. oysa kendini arayan ülke içinden.

2 ? Sayın Erdoğan 2001 yılında pensilvanyadan izin alarak partiyi kurdu diyerek salvolarına devam etti.

3 ? Avrupa Birliği büyük elçileriyle yaptığı toplantıda Sayın Erdoğan?ın yargılayacakmısınız sorusunu inkar ederek böyle bir hadsizliği göstererek, seçimle gelmiş 16 yıldır bu ülkeyi yöneten Sayın Erdoğan?a Türkiye düşmanlarıyla aynı dili kullanmıştır.

4 ? Afrin operasyonunu hala hazmedemeyen sayın İnce öfkesini sayın Temel Paşadan almak istercesine senin apoletlerini sökeceğim diyerek haddini yetkisini aşarak içindeki kini kusmuştur.

Bu seçimde, tıpkı geçmiş seçimler gibi, bu kitlenin azalmadan çoğaldığı görülmektedir. Bunda seçmenin ne kadar siyaseti, ekonomiyi, ve dünya gündemini ne kadar takip ettiğini, bu ülkede artık slogan söylevlere inanmayan seçmenden bahsedebiliriz. 24 Haziran seçimlerinde yine alternatifi olmayan, anket sonuçlarına bakıldığı zaman benimde kanaatim bu yönde Recep Tayip ERDOĞAN?ın kendi partisinden daha fazla oy alarak ilk turda kazanacak gibi gözükmektedir.

S O N U Ç :

Teşkilatlar patiye yük olmasa 24 haziran seçimlerine daha rahat kaygısız gideriz. Teşkilatların kaybını muhalefet kapatmaktadır.

1
25.09.2019 18:03:56
1

  • Perşembe 34.1 ° / 18.6 ° Güneşli
  • Cuma 29 ° / 16.6 ° false