Yazar Enver ÇEKİÇ


İYİ, KÖTÜ, ÇİRKİN


Sürpriz bir şekilde Devlet BAHÇELİ? nin erken seçim kararıyla gündeme gelen seçim, AK Parti tarafından muhalefeti hazırlıksız bir zamanla baskın seçime dönüştürerek 24 Haziranda yapılmasına karar verildi.

Bizim sorumluluk alanımız elbette Hatay, bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın almış olduğu kararları sorgulamadan partimizin başarısı için çalışmaktı, bu seçimde aynısı olacaktır.

Listeler hazırlanıp Yüksek seçim kuruluna verildiğinde AK Partili seçmenin İYİ ve KÖTÜ olarak sevinçle üzüntüyü aynı anda yaşadı.

Partinin kuruluşundan bu yana her seçimde kurulu bir düzen genel merkezinde güvendiği Sadullah ERGİN hakimiyetinde yapılan liste devre dışı bırakılarak (İYİ) hangi denklem üzerine kurulu bir sıralamanın hakim bir yapının olduğunu anlamak mümkün olmadı. (KÖTÜ) listeyi beğenmeyip Cumhurbaşkanlığında oyum Erdoğan?a deyip, milletvekilliği oylamasında vermemek (ÇİRKİN)

Bizler Teşkilat içinden gelen dava insanları olarak, siyaseti kendi çıkarlarını devlet ve parti çıkarlarının önünde görmeyen her kim olursa olsun desteklemeye ve çalışmaya dün olduğu gibi bugünde tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz.

Seçmen bazında bakıldığında yanlışlıkların olduğu görülmekte, milletvekili sıralamasına siyasetçi gözü ile seçmen farlı gözle bakar. Seçmen yakinen tanıdığım kapısını vurmadan içeri girmek istediği ve ağırlıklı olarak o bölge insanının içinde iyi ve kötü gününde yanında tanıdık bir şahsın olmasını ister. Bunların dikkate alınmadığı görülmektedir.

Hatay ili her ne kadar büyük şehir olsa bile tüm ilçeler bir biriyle iç içe girmiş akraba değilse mutlak suretle hısımlık yakınlıkları olan bir

ilimizdir. Siyasette her atılan adımlar çabuk sırıtmaktadır. İlimizin iki büyük ilçesine baktığımız zaman bu rahatsızlığın olduğu görülmektedir.

S O N U Ç ;

Bu seçim sıradan bir seçim olmadığı, AK Parti demek Türkiye? nin geleceği demek, sen ben suçu bucu ayrıştırıcı itibarsızlaştırıcı söylev ve davranışlardan kaçınarak hep birlikte hedefimiz 6 vekil çıkartmak olmalıdır.

1
25.09.2019 18:04:01
1

  • Cuma 29 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 30.7 ° / 15.5 ° false
  • Pazar 34.6 ° / 18.3 ° Güneşli