Yazar Enver ÇEKİÇ


AK PARTİNİN ZOR VİRAJI


Ekonominin ve siyasi bunalımın tavan yaptığı bir dönemde, 14 Ağustos 2001 yılında  kurulan Ak Parti halkın büyük ümidiyle 03 Kasım 2002 tarihinde yapılan ilk seçimde 4.4 almış olduğu oy ile 365 millet vekili çıkartarak tek başına iktidar oldu.

Milleti ayrıştırmadan sağ, sol, ırk, mezhep ayrıştırmadan örf adetlere ve herkesin inançlarına serbestçe yaşamasına sağlayarak muhafazakar bir çizgide halkın gelir düzeyini, yaşam standardını yükselterek, iktidarı buyunca sadece ekonomik olarak değil bütün konularda büyük başarılar elde edildi, özellikle sağlıkta cenazeleri bile hastanede rehin kalan bir sağlık alanından herkesin sağlık hizmeti aldığı bir sistem kuruldu. Şu anki yapı gelişmiş batı ülkeleri dahi sağlıkta bizim düzeyimizde değil.

Kuruluşundan bu yana ha bu gün ha yarın darbeyle veya muhtırayla siyasi arenadan uzaklaştırılacak denen Ak parti, bütün badireleri atlatarak artık siyasi sahnenin tek hakimi olduğundan hiç kimsenin şüphesi kalmadı.

Başa dönecek olursak, dava adamı, teşkilatçı, devlet çıkarı, parti çıkarı öncelikli olarak siyaset yapan AK Partili  insanların varlığı dönemde büyük hizmetler yapıldı.

1 ? Parti kapanmayacağını anlayan ??MENFAAT ÇETELERİ??  

2 ? Fetodan ümidini kesen ??FETOCULAR??

3 ? Fetonun hücre yapılanmasındaki ??FETOCULAR??

4? Bir adım öne geçmek isteyen ??YALAKALAR?? bunları saymakla bitiremeyiz. Siyaseti bir dava olarak görmeyenler. Biz bunlara AKP liler diyoruz. Ümmet aşkıyla kurulan AK Parti şuan o kadar büyük bir saldırı içindeki, maalesef kongre süreci ve aday aday sürecine bakıldığı  zaman AK Partinin ne kadar AKP liler tarafından kuşatıldığını görebilirsiniz.

Bütün ümidimiz listelerin hazırlanmasında şu son günlerde AK Parti gerçek dava adamlarının eline geçer. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul kongresindeki açıkladığı manifestoyu hayata geçirecek ülkeyi bölgesel güç değil küresel bir güç hedefine ulaştıracak VEKİL sıralaması  yapar. Partinin ilk kuruluş yıllarındaki gibi tekrar kalkınmayı sadece ülkemizde değil ümidini bize bağlayan o kadar ülke var biz ecdadın huzur getirdiği bütün ülkelerin ümidiyiz. Biz kendimizi sadece 780 bin kilometrede yaşayan 81 milyon insanların hükümeti değiliz. Bu hedeflerden anlamayan dava nedir bilmeyen, AKP li siyasilerden mevlam inşallah 24 HARİRAN seçimlerinde  bunlara fırsat vermez.

1
25.09.2019 18:03:55
1

  • Cuma 23.6 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.1 ° / 10.7 ° false
  • Pazar 23.3 ° / 11.1 ° Güneşli