Yazar Enver ÇEKİÇ


GÜL NEREYE KOŞUYOR?.


GÜL NEREYE KOŞUYOR?.

Ak Parti kurucularından ve ikinci adam olarak bilinen sayın Abdullah Gül zaman zaman aykırı çıkışlarıyla milliyetçi Muhafazakar seçmenin bir çatı altında toplanması için çalışan diğer siyasi partilerin aksine ne yapmaya çalıştığını anlamakta güçlük çekmekteyim.

 Sayın Abdullah GÜL? ün cumhurbaşkanlığı dönemindeki bazı arkadaşlarıyla hükümetle ayrıştığı bazı konuları hatırlayalım.

Alman istihbaratı tarafından hazırlanan yolsuzluk adı altında deniz feneri derneğini bitirme olayında o dönemin RTÜK başkanı sayın Zahit AKMANI görevinden alınarak hapse atılmasına sebep olmuşlardı. Ama işin aslı bir yardım kuruluşu olan Deniz Fenerini mahkûm edip sümüklü şarlatan FETULLAHYAHU? ya bağlı kimse yokmu derneğini rakipsiz bırakarak vatandaşın yardım duygularıyla verdikleri paraları kendi derneklerine aktarmaktı.

  Güzide kulüplerimizden Fener Bahçe Kulübüne yapılan 3 Temmuz şike davasında şike olmadığı, kulübü ele geçirmek için yapılan bir operasyon olduğunu gören Sayın Başbakan Recep Tayip ERDOĞAN Sayın Aziz YILDIRIMI? mahkum olmasını önlemek için bir kanun çıkardı bu kanun sayın GÜL tarafından veto edilerek meclise geri gönderdi hükümette virgülüne dahi dokunmadan tekrar yasalaştırdı.

Toplumun büyük bir kesimi hatta o gün Gezi Parkı eylemlerine katılan vatandaşlarımız dahi bu bir ağaç meselesi olmadığını itiraf ederek gezi parkı eyleminin marjinal ve yabancı servisler tarafından organize edilerek,  bir ayaklanma olduğunu vatandaşlar anladı ama devletin başı olarak eylemcilere destek verdiniz, ne demişti o olaylara ??Demokrasi demek sadece seçim demek değildir.?? Verilen bütün düşünceler okunmuştur görülmüştür not edilmiştir ve mesajlar alınmıştır. Bütün vatandaşlarımıza bu vesile ile sevgilerimi sunuyorum. Diyerek eylemciler ağzıyla konuşmuştunuz.

Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana gerek C.H.P iktidarı ve koalisyonlar dönemi ülkeyi kimlere teslim ettiğini hatırlayalım. İMF den gelen bir memur devleti yönetiyordu. Bütün bunlardan kurtulmak için Başkanlık sistemine ne kadar karşı olduğunu bilmeyen yok  tıpkı muhalefet ve sömürgeci batılılar saffında durarak halk oylamasında bir katkı vermedin bir takım açıklamalarla karşı tarafta durdun.

Bütün bunlardan sonra sakın meydanlara inerek yeni bir parti kurayım dersen Rahmetli Osman BÖLÜKBAŞIN? dan kötü olursun sana alkışlarda gelmez sandıktan oyda gelmez bu milletin yanında ağırlığınca kal. Bu yaptıkların vatandaşın değil FETULLAHYAHU nun hoşuna gitmektedir. Daha fazla batmadan bırak siyaseti????.

1
25.09.2019 18:04:08
1

  • Cuma 29 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 30.7 ° / 15.5 ° false
  • Pazar 34.6 ° / 18.3 ° Güneşli