Yayladağı Belediye Başkanı Yalçın'dan esnaf ziyareti

Yayladağı Belediye Başkanı Yalçın

Hatay'ın Yayladağı ilçe Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede faaliyetlerini sürdüren esnaflarla bir araya geldi.

Hatay'ın Yayladağı ilçe Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede faaliyetlerini sürdüren esnaflarla bir araya geldi. 
İlçede hizmet veren iş yerlerini farklı zamanlarda ziyaret eden Yalçın, esnafa ‘hayırlı işler’ dileklerini iletirken, kendileriyle sohbet ediyor.

Yapılan esnaf ziyaretinde Başkan Mehmet Yalçın ile birlikte AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan, eşlik etti.
İlçenin tamamında, belediyenin rutin hizmetlerinin yanında vatandaşlardan gelen her türlü talep ve beklentilere hızlı çözümler ürettiklerini belirten Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Esnafımızı çok önemsiyoruz. Çünkü esnafımız, ekonominin ticaret ve toplumsal bütünlüğün en önemli unsurudur” dedi. Yayladağı Belediyesi’nin bölgede yürüttüğü çalışmalar hakkında da esnafla istişarelerde bulunan Mehmet Yalçın, esnafın mahallelerdeki ihtiyaçları en iyi bilen kesim olduğunu aktardı. 

YAYLADAĞI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yalçın,“Bizler vatandaşlarımıza hizmet ederken talepleri almaya ve gerekli istişarelerde bulunmaya özen gösteriyoruz. Çünkü vatandaşımızı ve esnafımızı önemsiyoruz. Özellikle esnafımız; toplumsal bütünlüğün, ekonominin ve ticaretin çok önemli birer unsuru. Aynı zamanda bölgelerini de çok iyi bilen ve tanıyan kesim. Dolayısıyla bu ziyaretler bizim için oldukça faydalı geçiyor ve buluşmalarımız bizler kadar esnafımızı da çok mutlu ediyor. Yayladağı Belediyesi olarak hem belediyecilik faaliyetlerimizi anlatıyoruz hem de varsa isteklerini dinleyerek hızlı çözümler üretiyoruz.

Yayladağı için ne yapılması gerekiyorsa hemşehrilerimizle iletişim halinde olarak hayata geçirmenin gayretindeyiz” dedi. Başkan Yalçın'ın son olarak şunları aktardı; “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla her zaman sahadayız. Sahaya inerek ve hemşehrilerimizi tek tek dinleyerek onların yanında oluyoruz. Vatandaşımızın derdi bizim derdimiz."dedi. ( Haber: Mahmut ŞAN)