VATANINI SEVENLER FEDERASYONUNDAN 450 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ VERDİ

VATANINI SEVENLER FEDERASYONUNDAN 450 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl Teşkilatı organize ettiği geleneksel iftar yemeği 17 Nisan 2022 tarihinde Harbiye kule restaurantta verdi.

Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl Teşkilatı organize ettiği geleneksel iftar yemeği 17 Nisan 2022 tarihinde Harbiye kule restaurantta verdi.

İftar programına Altınözü Ziraat Odası ve Muhtarlar Dernek Başkanı Sabahattin Bayır, Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Karakaplan, Antakya Meclis üyesi Ahmet Dönmez, Altınözü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre, Altınözü Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nasrettin Ramazanoğlu,

Altınözü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Hammutoğlu, Hatay Altınözü Sosyal ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Bök, İş adamları Mehmet Bişkiner, Mehmet Özkan, Ali Türk, Abdulrahim Karadeniz, Malik Akyürek, Hüsemettin Çamlıbel, Mustafa Çakıcı, Sabahattin Altınöz, Murat Demir, Muşta Çakıcı, Hüseyin Dönmez, Ömer Endes, Halit Özbek, Saracettin Aslanoğlu,

Halit Güner, Halit Ekenel, Adnan Açıkgöz, Oktay Açıkgöz, Kenan Dönmez, Şemsettin Sağıroğlu, Mustafa Sadıkoğlu, Raif Esmer, Şerif Kulubecioğlu, Hac Galip Baran, Hüseyin Erdem, Rıfat Bök, Salahattin Cihanoğlu, Mehmet Kılıç, Mervan Marmara, Gazi Alan, Mahalle Muhtarları, Vatanını Sevenler ilçe Başkanları, İl ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar programı Kur’an Tilaveti ile başladı.

İftar programının açılış konuşmasını yapan Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl Başkanı Hasip Aslanoğlu, salondaki misafirleri selamladıktan sonra şunları söyledi,.

“Değerli hemşerilerim, değerli protokolümüz, Ramazan ayının hepimize hayırlı olması dileklerimle, iftar davetimize katıldığınız için teşekkür ve şükranlarımı sunarım.

İftar yemeğimize destek veren tüm hayırsever iş adamlarımıza olmak üzere ayrı ayrı teşekkür ederim. 


Başkan Hasip Aslanoğlu konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Sevgili hemşerilerim bu güne kadar federasyonumuz olarak sivil toplum alanındadır hizmet vermektedir, hiç bir zaman siyasi olarak değildir.

 Hatayımızda birlik ve beraberliğimizi devam ettirip, Bayrağımızı ve Vatanımızı korumak ve Sizlerin bu mübarek Ramazan ayında yaptığınız hayırlarla ihtiyaç sahiplerine 1.750 aileye market çeki dağıttık.

13 ilçemize dağıtmak üzere 2.500 Gıda kolisi hazırladık, Ramazan ayı bitmeden dağıtacağız. 450 kişilik bu iftar yemeğimizi düzenledik.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Ayımızın hayırlı olmasını diler şimdiden bayramınızı kutlar hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım” diyerek sözlerini tamamladı. ( Haber ve Fotoğraf: Mahmut ŞAN)