RIFAT SARI’NIN OYUNUNU MUHTAR MEHMET BELGE BOZDU

RIFAT SARI’NIN OYUNUNU MUHTAR MEHMET BELGE BOZDU

Altınözü ilçesine bağlı Keskincik Mahallesi’nin muhtarı ve Muhtar adayı Mehmet Belge, bomba niteliğindeki açıklamasıyla Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın oyununu bozdu.

Altınözü ilçesine bağlı Keskincik Mahallesi’nin muhtarı ve Muhtar adayı Mehmet Belge, bomba niteliğindeki açıklamasıyla Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın oyununu bozdu. Rıfat Sarı’nın ve meclis üyesi adaylarının muhtarlık seçimlerine karışarak tarafsızlık ilkesini bozduklarını, bundan dolayı kendisini başkanlık seçimlerinde desteklemeyeceklerini açıklayan Muhtar Adayı Belge, Sarı’nın kapalı kapılar ardında çevirdiği pazarlıkları açık ederek Altınözü kamuoyunda adeta bomba etkisi yarattı.

TÜM MUHTAR ADAYLARINI DOLAŞMASI TİYATRO MUYDU?

Rıfat Sarı’nın bu seçim sürecinde tüm mahallelerde muhtar adaylarını hanelerinde ziyaret etmesine hiçbir vatandaş anlam veremedi. Tüm mahallelerde muhtar adaylarını ziyaret eden ve her ziyaretinde tarafsız olduğunu, kim seçilirse seçilsin onunla yoldaşlık yapacağını belirterek vatandaşları kararlarında serbest bırakıyorum diyen Rıfat Sarı’nın bu davranışının arka planında büyük bir oyun tezgahlandığı Muhtar adayı Mehmet Belge’nin sosyal medya paylaşımı ile belgelendi.

“BEN VE TÜM SEÇMENLERİM RIFAT SARI’YI DESTEKLEMEYECEĞİZ”

Keskincik Mahallesi’nde geniş bir seçmen kitlesine hitap eden muhtar adayı Mehmet Belge, 31 Mart yerel seçimlerinde Rıfat Sarı’nın tarafsızlık ilkesini bozduğunu ve muhtarlık seçimine müdahil olduğunu belirterek kendisini desteklemeyeceklerini açıkladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Belge, kendisinin, ailesinin ve davasına gönül veren tüm seçmenlerinin Rıfat Sarı’nın taraflı davranışlarından dolayı Rıfat Sarı’yı desteklemekten vazgeçtiklerini hatırlatarak kendisini bu konu ile ilgili arayacak olanlara da sert davranacağını söyledi.