RIFAT SARI VATANDAŞI CEZALANDIRIYOR MU?

RIFAT SARI VATANDAŞI CEZALANDIRIYOR MU?

Altınözü Yenişehir Mahallesi’nde hizmet veren kapalı Pazar alanındaki tuvaletlerin Rıfat Sarı’nın talimatıyla mesai saatleri dışında kapatılması vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Altınözü Yenişehir Mahallesi’nde hizmet veren kapalı Pazar alanındaki tuvaletlerin Rıfat Sarı’nın talimatıyla mesai saatleri dışında kapatılması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Bölgede hizmet veren binlerce esnaf ve okullardan çıkan çok sayıda öğrencinin tuvalet ihtiyacını karşılayacak tek alanın pazarın içindeki tuvaletler olması akıllara Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı halkı cezalandırıyor mu sorusunu getirdi.

VATANDAŞ TUVALETLERİN AÇIK KALMASINI İSTİYOR
Bölgede hizmet veren vatandaşlar, en önemli ihtiyaçlarının tuvalet olduğunu belirttiler. Bölgede yakın zamana kadar hizmet veren caminin yıkılması ile bu ihtiyacın katlandığını söyleyen vatandaşlar, konuyla ilgili yaptıkları çağrıda pazarın içinde bulunan tuvaletlerin açık bırakılmasını istediklerini belirttiler. Gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar; “Bu bölgede hizmet veren binlerce esnafımız var. Okulların olduğu bölgede ayrıca depremin ardından nüfus da çok arttı. Tüm bu vatandaşların tuvalet ihtiyacını karşılayacak başka alan yok. Olan da mesai saatleri dışında kapalı. Bu kadar insan ihtiyacını nerede giderecek. Rıfat Sarı aldığı bu karar ile adeta vatandaşlara işkence etme niyetinde” ifadelerini kullandılar.

ŞAN VATANDAŞLARA GÜVENCE VERDİ: “ONLAR YAPMAZSA BİZ YAPACAĞIZ”
Saadet Partisi Altınözü Belediye Başkan Adayı Mahmut Şan, bölgede hizmet veren esnafları dinledi. Altınözülü vatandaşların derdinin kendi derdi olduğunu kaydeden Şan; “Altınözü’müzde aksayan tüm sorunlar için biz İlçe Başkanlığımız döneminde de aksiyon aldık. Çözümü için gerekli çağrıları yapmıştık. Konunun takipçisi de olmuştuk. İnşallah bölgedeki esnaflarımızın bu sorununu da 1 Nisan itibariyle belediye başkanlığımız döneminde biz çözeceğiz. Bu şehir çok daha iyi yönetilmeyi hak ediyor. Tek kişinin ağzından çıkan karar ve Anamuhalefet Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İse yıllardır ilçedeki yalnışlara sesizliğini koruyarak AKP'nin perde arkasında kaldı. Binlerce esnafımızın mağdur edilmesine sessiz kalmayacağım. Konuyu takip etmeyi sürdüreceğiz. Önümüzde 11 gün var. Onlar yapmazsa 1 Nisan günü biz yapacağız” ifadelerini kullandı.