Rıfat Sarı halka karşı 3 maymunu oynuyor

Rıfat Sarı halka karşı 3 maymunu oynuyor

Rıfat Sarı Kazancık halkını duymuyor musun?

Rıfat Sarı Kazancık halkını duymuyor musun?

Altınözü ilçesine bağlı Kazancık Mahallesi'nde özellikle şoför esnafının yol çilesini Altınözü Gazetesi aracılığıyla aktardık.
 Vatandaşlara seçim döneminde binlerce söz veren, ancak seçildikten sonra sözlerini unutan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, haberimizin binlerce kez izlenmesine ve paylaşılmasına, vatandaşların çaresiz haykırışlarına rağmen konuya yönelik hiçbir adım atmadı. Haberimize kulak veren Hatay Büyükşehir Belediyesi, yolda yama çalışması başlattı. Yolun kendi sorumluluğunda olmadığını belirten Rıfat Sarı, söz konusu kendisi ve ailesinin menfaati olduğunda İlçe Belediyesi'nin sorumluluk alanı dışındaki yolları düzenlemişti. Ancak, Kazancık'ta Sarı ailesinden kimse bulunmadığı için burası Rıfat Sarı'nın işine gelmedi ve Kazancık halkı çaresizliğe terk edildi. 

HBB'YE TEŞEKKÜR, ALTINÖZÜ BELEDİYESİ'NE SİTEM VAR

Kazancık halkı, araçlarının her gün tamire gittiğini belirterek yardım istediği Rıfat Sarı'dan hiçbir dönüş alamadı. Kendi mahallesi olan Çetenli yolunun civarını sorumluluk sınırı dışında olmasına rağmen yapan, işine gelen yollara hizmet götüren Rıfat Sarı, ters istikamette olan ve genelde hava yolunu kullanarak geldiğini belirttiği Kazancık Mahallesi'ndeki yola ise sırt çevirdi. 

KAZANCIK'A ARTIK HAVADAN DA GELMESİN 

Vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yollarını en azından yama usulü de olsa tamir ettiğini belirterek, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a teşekkür ederken, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı'ya da sitemlerini ilettiler. Altınözü'nde kimsesizlerin kimsesi olarak geliyorum diyen, ama sözünü unutarak halkı kimsesiz bırakan Rıfat Sarı'nın kendilerini çaresiz bıraktığını belirten vatandaşlar, "Rıfat Sarı'nın sorumluluğu yolun kime ait olup olmadığı değil, vatandaşın sorununun çözülmesidir. Başkanın tek sorunu ilçe halkının mutlu olmasıdır. Halk mutsuz ise başkan başarılı değildir. Bizim yardım çağrımıza cevap dahi vermeyen Başkan Rıfat Sarı'yı mahallemizde istemiyoruz. Havadan da, karadan da denizden de hiçbir şekilde önümüzdeki dönemde hangi yüzle mahallemize gelecek göreceğiz. Artık Kazancık'a havadan da gelmesini istemiyoruz. Halka sırtını çeviren başkan olamaz. Kendisini kınıyor, Altınözü'nün işine geldiği yerlerinde yaptığı hizmetlerden dolayı başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandılar. 
Biz Hatay Altınözü Gazetesi olarak sorumlu gazetecilik anlayışımız çerçevesinde Rıfat Sarı'ya soruyoruz;
1-Kazancık halkının sesini duymuyor musunuz?
2-Sorumluluk alanınız dışında hangi mahalle yollarını yaptınız?
3-Kazancık Mahallesi AK Parti'ye ve size verdiği oyların karşılığında neden hizmet alamıyor?
4-Vatandaşı hem belediyeye hem partiye küstürmenizin sorumluluğunu alıyor musunuz?
( Haber: Mahmut ŞAN)