REMZİYE & YUSUF ÇİFTİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

REMZİYE & YUSUF ÇİFTİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Hatay'da tanımış isimlerinden Demirbilek ve Akın aileleri çocuklarının evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Hatay'da tanımış isimlerinden Demirbilek ve Akın aileleri çocuklarının evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Altınözü ilçesinden Suat - Abdullah Demirbilek'in güzel kızı Remziye Demirbilek, Ayşe - Abdülkerim Akın'ın yakışıklı oğlu Yusuf  Akın ile hayatını birleştirdi. 

Antakya asi düğün salonunda kalabalık bir davetli grubunun katıldığı düğün merasimi Remziye - Yusuf çiftinin el ele tutuşarak alkışlar arasında alana gelmesiyle başladı.

Düğün merasimine katılan, Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Gelecek Partisi Genel başkan yardımcısı Veysi Akay, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Gelecek Partisi Antakya İlçe Başkanı Nizamettin Değer, Gelecek Partisi Altınözü İlçe Başkanı Sadık Sarı, Vatanını Sevenler Hatay İl Başkanı Hasip Arslanoğlu, İş insanı İsa Kapan, İş insanı Ömer Kapan, İş insanı Selim Akın, Antakya meclis üyesi Adnan Aktaş, ATSO Sekreteri Erhan Yağız, İş insanı Niyazi Öztürk, Altınözü Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetliler katılarak müziğin ritmine kapılarak pistte bu mutluluğa ortak oldu. Gece geç saatlere kadar süren düğün töreninde davetliler, gönüllerince eğlenirken, Demirbilek ve Akın ailelerinin de bu mutlu günlerine ortak oldu. ( Haber ve Fotoğraf: Mahmut ŞAN )