ÖZYURT’DAN YENİ YIL MESAJI 

ÖZYURT’DAN YENİ YIL MESAJI 

Son dönemde savunma sanayinin yerlileşmesine sağladığı katkı ile adından sıkça söz ettiren Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, Yeni Yıl nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Son dönemde savunma sanayinin yerlileşmesine sağladığı katkı ile adından sıkça söz ettiren Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt yaklaşan Yeni Yıl nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; 

Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2021 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.
 
Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2022 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.
   
 2022 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm dünya  için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Özellikle her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı ve değerler üstü medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun garip, gureba, dertli, ihtiyaç herkese şefkat ve  merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan bu güzel ülkemizin dahada gelişerek dünyada hedeflediği ve hakettiği yere gelmesi en büyük arzumuzdur. 

Bu vesile ile, 2022 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, Tüm halkımızın ve her kademedeki çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlar,  sevgi ve saygılarımı sunarım.