Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK GÜNLERİDİR

Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt  BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK GÜNLERİDİR

Türkiye Savunma Sanayinin önde gelen isimlerinden Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt yayınladığı bir mesajla Ramazan Bayramını Kutladı.

Türkiye Savunma Sanayinin önde gelen isimlerinden Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt yayınladığı bir mesajla Ramazan Bayramını Kutladı. Özyurt mesajında şu ifadelere yer verdi;
Sevgi, saygı ve hoşgörü iklimi içerisinde idrak ettiğimiz, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşandığı üç ayları geride bırakarak Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Coşkuyla kutladığımız, dostluk, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi güzel duyguları gönülden hissettiğimiz dini bayramlarımız bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşatırken gelenek ve göreneklerimizi ayakta tutan, evlatlarımıza aktarmamızı sağlayan gönül köprüleridir.
Bu güzel duygularla Ramazan Bayramımızın dargınlıkların son bulmasına, sıkıntı ve kederlerin sona ermesine, ihtiyaç sahiplerine ellerimizin her zamankinden şevkle uzanmasına vesile olmasını temenni ederken, Tüm İslam aleminin, aziz milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyor, Cenâb-ı Allah’tan bizleri sevdiklerimizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice bayramlara eriştirmesini niyâz ediyorum Dedi.