Özyurt ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı…

Özyurt ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı…

İyilik hareketi başladı!  Ülke çapında savunma sanayine sağladığı katkılarla takdir toplayan Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı.

Ülke çapında savunma sanayine sağladığı katkılarla takdir toplayan Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı. Özyurt, doğup büyüdüğü Hatay’da binden fazla aileye yardım kolisi dağıttı. 

Türkiye savunma sanayi sektörünün önde gelen isimlerinden Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, ihtiyaç sahiplerini unutmadı. 
Sivil toplum kuruluşları ile yakın temasta bulunan Özyurt, doğup büyüdüğü topraklardaki ihtiyaç sahiplerini de yalnız bırakmadı. Özyurt, binden fazla aileye yardım kolisi ulaştırdı. 
Öte yandan çocukları da unutmayan Özyurt, miniklere yönelik de hediye oyuncak vermeyi ihmal etmedi. 
Bu tutumuyla bölgedeki ‘İyilik Hareketini’ ateşleyen Serdar Özyurt takdirleri bir kez daha toplamayı başardı.
Yardımlardan faydalanan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş “Serdar Bey’den Allah razı olsun. Doğup büyüdüğü topraklardaki insanları hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu çok onurlu bir davranış. Hayır dualarımız devamlı Serdar bey ile olacaktır” dedi. 
Özyurt, şehir çapında 95 mahalle muhtarını toplamda dağıtılmak üzere 1000 adet gıda kolisi bunun yanı sıra yine ihtiyaç sahiplerine dağıtılması üzere 1000 koli de giyim kolisi ulaştırdı.