Milletvekili Özgürsoy Çelik'ten Altınözü Çıkarması

Milletvekili Özgürsoy Çelik

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, Şehit babası ile telefonla görüştü.

AK Partisi Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Altınözü'nde, Piyade Er Şehit Mehmet Günay'ın babası Hüseyin Günay, J. Er Hasan Akpınar’ın annesini ve Kore Gazisi Ahmet Ulaş'ı ziyaret etti.

Mahalleleri de ziyaret eden Özgürsoy Çelik, vatandaşlarla bir araya geldi. Hatay’ı karış karış gezerek vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik'in bu kez durağı Altınözü oldu.

Altınözü'ndeki temaslarına Kıyıgören ve Mayadalı mahallesi'nde Piyade Er Şehit Mehmet Günay'ın babası Hüseyin Günay, J. Er Hasan Akpınar’ın annesini, J. Komando Er İsmail Karu’nun ailesini ve Kore Gazisi Ahmet Ulaş'ı ziyaret ederek başladı. Ziyarette Şehit babası Hüseyin Günay'ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefon görüştürüp, hatırını sorarak taleplerini iletti.

Daha sonra, Boynuyoğun mahalle muhtarı Abdo Kahraman ve Kıyıgören mahallesindeki vatandaşlarların sorunları dinleyerek, Erdem ve Altınözü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Zeynel Abidin Erdem, Nazif İsaoğulları'nı ziyaret edip, Engelli öğrencileri ve aileleri ile sohbet etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ile Partili Meclis üyeleri ve İlçe başkanları ve yöneticiler eşlik etti. ( Haber ve Fotoğraf: Mahmut ŞAN )