MAHMUT ŞAN’DAN PANKARTININ KALDIRILMASINA SERT TEPKİ: “SAADET PARTİSİ’NİN YÜKSELİŞİ ENGELLENEMEZ”

MAHMUT ŞAN’DAN PANKARTININ KALDIRILMASINA SERT TEPKİ:  “SAADET PARTİSİ’NİN YÜKSELİŞİ ENGELLENEMEZ”

Saadet Partisi Altınözü Belediye Başkan Adayı Mahmut Şan, Altınözü Belediyesi yakınındaki kavşağa konulan adaylık pankartının kaldırılmasına sert tepki gösterdi.

 Partisi Altınözü Belediye Başkan Adayı Mahmut Şan, Altınözü Belediyesi yakınındaki kavşağa konulan adaylık pankartının kaldırılmasına sert tepki gösterdi. 
Saadet Partisi’nin Altınözü tarihinde aldığı en yüksek oya yaklaştığı ve Belediye Başkanlığını kazanmaya yakın olduğu dönemde başta partisine ve kendisine yapılan bu saygısızlığın hesabını soracağını belirten Şan, “Saadet Partisi’nin yükselişini kimsenin engelleyemeyeceğini söyledi. 
“KONUNUN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”
Saadet Partisi Altınözü Belediye Başkan Adayı Mahmut Şan, yaptığı açıklamada; “Yakın zamanda Altınözü Belediye binasının yakınında bulunan alana koyduğumuz pankartın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kaldırıldığını öğrendim. Bu tür ucuz girişimler bizleri yolumuzdan alıkoyamaz. Bu yapılan saygısızlığı ortaya çıkarmak Altınözü Belediye Başkanı sayın Rıfat Sarı’ya düşmektedir. Kendisi ile yaptığım görüşmede güvenlik kameralarına bakılacağını söyledi. Ancak 2 gündür konu ile ilgili tarafıma dönüş yapılmadı. Olayın suçlularının ortaya çıkartılması için Altınözü’ndeki tüm idari ve adli yetkililere sesleniyorum. Saadet Partimize ve şahsıma yapılan bu saygısızlığın hesabını sormazsanız tüm Altınözü halkının vicdanında yargılanacaksınız. Ben çok küçük bir olay dahi olsa partimize yapılan bu saygısızlığın hesabını sormak için konunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Bu aciz harekete tevessül edenleri önce Allah'a sonra, bu memleketin cumhuru olan siz değerli halkımızın vicdanına havale ediyorum” dedi.