İŞ İNSANI SERDAR ÖZYURT’TAN“ANTAKYA’YA 50 MİLYON DOLARLIK YATIRIM” MÜJDESİ!

İŞ İNSANI SERDAR ÖZYURT’TAN“ANTAKYA’YA 50 MİLYON DOLARLIK YATIRIM” MÜJDESİ!

Hatay Sivil Toplum Kuruluşu ve Dernekler Federasyonu Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi görkemli bir katılımla gerçekleşti.

Hatay Sivil Toplum Kuruluşu ve Dernekler Federasyonu Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi görkemli bir katılımla gerçekleşti.

Düzenlenen geceye, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, Güngör Şirketler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Güngör, iş insanları Hatay Sivil Toplum Kuruluşu ve Dernekler Federasyonuna bağlı Dernek Yönetim kurulu üyeleri eşleri ile birlikte katıldılar. Hatay Sivil Toplum Kuruluşu ve Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu gecede yaptığı kısa açılış konuşmasında, gecemize iştirak eden tüm değerli katılımcılarımıza gecemizin organizesinde emeği geçen değerli iş insanımız Özyurt Silah Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt beye, şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Sivil toplum kuruluşlarının görevi sadece yardımlaşma değil, insanları bu geceki gibi bir araya getirme kaynaştırma birlik ve beraberlik içinde bulunma moral motivasyonu yükseltme ortamı sunmaktır. Birbirinden değerli Yönetim Kurulu üyelerimin içinde başta Ali Nurlu ve Selahattin Nurlu, olmak üzere hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum dedi.

“ ANTAKYA’YA 50 MİLYON DOLARLIK YATIRIM” Kısa konuşmanın ardından düzenlenen gecenin sunucusu Ömer Cihangir, düzenlenen programa büyük katkı sağlayan Özyurt Silah Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi. İstanbul’da yaşayan ancak Hatay’ın Karlısu mahallesinden iş adamı Serdar Özyurt ile program öncesinde telefonla kısa bir konuşma gerçekleştirdim, İstanbul’da Silah Fabrikası bulunan Özyurt Silah Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt kısa süre içerisinde Hatay’a 50 Milyon Dolarlık mermi fabrikası kurmayı hedeflediğini belirtti.

Yaklaşık Bin kişiye iş istihdamı sağlayacak olan bu muhteşem yatırım haberi bizleri oldukça gururlandırdı ve mutlu etti. İstanbul’daki yoğun iş programından dolayı gecemize iştirak edemedi ancak gönlünün ve yüreğinin Hatay için attığının altını çizdi.

Değerli genç iş insanımız, gönlü güzel kendi güzel yatırımı güzel Serdar Özyurt beyi Hatay’lı hemşehrileri olarak yürekte alkışlıyoruz. Konuşmanın ardından değerli iş insanı Özyurt Silah Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt’a katkılarından dolayı hazırlanan plaketi iş insanı Serdar Özyurt adına Karlısu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Sipahi aldı.

Gecede ayrıca, Güngör Şirketler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı iş insanı Kenan Güngör’e plaketini Antakya Belediye Başkan yardımcısı Orhan Mursaloğlu takdim etti, Gül Ergüner adına Fatma Oduncu, iş insanı Rasim Ray ve iş insanı Osman Altuntaş’a birer plaket takdim edildi.

Yapılan konuşmalar ve plaket takdim töreninin ardından geceye katılan konuklar canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.( Haber: Merkezi )