HBB YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI SAĞLIYOR

HBB YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI SAĞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek depremzede öğrenciler için Antakya Defne ve Samandağ ilçelerinden ücretsiz servis hizmeti sağlayacak.


HBB, 6 Şubat depreminde yıkımların çok üst düzeyde olduğu Antakya, Defne ve Samandağ ilçelerinde YKS’ye girecek öğrencilerin sınav günü mağduriyet yaşamaması adına ücretsiz seferler düzenleyecek.


Sınavın gerçekleştirileceği 17-18 Haziran tarihlerinde Antakya, Defne ve Samandağ ilçelerinden Üniversiteye, Antakya ve Defne’den Yayladağı, Altınözü ve Reyhanlı’ya, Samandağ ilçesinden Yayladağı, Altınözü Reyhanlı, Kırıkhan, Kumlu ve Hassa ilçelerine seferler düzenlenecek.
Antakya ve Defne ilçelerinden sınava gidecek öğrenciler Antakya Otobüs Terminali yanında bulunan Ulaşım Dairesi Başkanlığı binası önünde toplanarak sınava gireceği ilçelere buradan hareket edecek.  
Samandağ ilçesinden sınava girecek öğrenciler ise ilçe merkezinde bulunan Shell petrol önünde toplanarak sınav merkezlerine bu noktadan hareket edecek.