BAŞKAN KİMYECİ; 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI?NI KUTLADI

BAŞKAN KİMYECİ; 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI?NI KUTLADI

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, yayınladığı mesajında yarınların teminatı olan çocukların geleceğin lider ülkesi Türkiye`yi daha müreffeh yarınlara taşıyacaklarını belirtti.

Başkan Kimyeci?nin mesajı şöyle:

"Ülke olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin açılışının 98`nci yıldönümünü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı kutlamanın sevinci içindeyiz.

23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Bizler, çocuklarımızın en iyi şekilde yaşayabilmeleri ve hayatlarının tüm dönemlerinde başarılı olabilmeleri için elbirliğiyle çalışıyoruz. Çocuklarımıza aydınlık bir gelecek emanet etmek gibi bir sorumluluğumuz var. Bizim en temel amacımız, sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, sorumluluk duygusu gelişmiş bir nesil yetişmektir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Meclisimizin açıldığı günü çocuklarımıza bayram olarak armağan ederken, onlara olan güvenini ve sevgisini de ortaya koymuştur. Bu bayram aynı zamanda ülkemizin ev sahipliğinde dünya çocuklarının katılımıyla gerçekleştirilen bir barış ve sevgi şölenidir. Çocuklarımızın, ülkemizi daha da güçlendirerek, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için, sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır.

Bu düşüncelerle, TBMM`nin açılışının 98. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen ecdadımızı saygı ve rahmetle yâd ediyorum."