BAŞKAN ALAKUŞ’TAN VALİ MASATLI’YA PROJE ZİYARETİ

BAŞKAN ALAKUŞ’TAN VALİ MASATLI’YA PROJE ZİYARETİ

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, Yayladağı’nda kurulması planlanan sanayi sitesi projesini görüşmek üzere Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı ziyaret etti.

Vali Masatlı’yı ziyaretinde Başkan Alakuş’a Yayladağı İmar Müdürü Ejder Satıcı da eşlik etti. Yayladağı’na bağlı Şenköy Mahallesi’nde kurulması planlanan Sanayi Sitesi’nin Hatay’a ilaç olacağını belirten Başkan Alakuş, proje detaylarını Vali Masatlı’ya da aktardı. 
ALAKUŞ: EN KISA ZAMANDA İLK KAZMAYI VURMAYI HEDEFLİYORUZ
Vali Masatlı’ya projesini aktararak %100 destek sözü alan Başkan Alakuş, en kısa zamanda ilk kazmayı vurmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi. Vali Masatlı’ya desteğinden, Yayladağı İmar Müdürü Ejder Satıcı’ya da katılımlarından dolayı teşekkür eden Alakuş, “Hatay’a yeni atanan sayın valim Mustafa Masatlı’yı makamında Yayladağı imar müdürüm Ejder satıcı bey ile ziyaret ettim. Yayladağı Şenköy sanayi sitesi için gerekli bilgileri istedi. Bu projeye yüzde yüz destek veriyorum, en kısa zamanda da inşallah kazmayı vururuz deyip esnafa müjde vermemizi istedi. Sayın valim ilimize hoş geldin Allah işini gücünü rast getirsin var olasın” ifadelerini kullandı. 
Vali Masatlı da ziyaretlerinden dolayı Alakuş’a ve Satıcı’ya teşekkür ederek kendisine proje ile gelen herkese kapısının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.