BAŞKAN ALAKUŞ, GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ALAKUŞ, GÜVEN TAZELEDİ

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tek liste ile olağan kurula gitti.

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tek liste ile olağan kurula gitti. Olağan kurulda, mevcut başkan Mehmet Alakuş, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

SİYASİLERDEN ALAKUŞ’A DESTEK

Antakya Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi binasında gerçekleşen olağan kurula siyasilerden de yoğun katılım vardı. Kurula, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, Yayladağı Belediyesi Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Emrullah Gülen, CHP Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Ümit Kutlu, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Murat Hayzaran, Ülkü Ocakları Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Bayır ve oda üyeleri katılım gösterdi.

Siyasi parti başkanları yaptıkları konuşmalarda, Mehmet Alakuş’u destekleyerek başarı dileklerinde bulundular.

“ÜLKENİN EN KÜÇÜK AMA EN ETKİLİ DİŞLİSİYİZ”

Oda üyelerinin güven oylarını alarak tekrar başkanlığa seçilen Mehmet Alakuş, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti. Yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Alakuş, “Sizlerden aldığımız desteklerle bugüne kadar geldik. Yine bugün sizlerle bir arada olmanın büyük gururunu yaşıyoruz.

Bizler esnaf ve sanatkarlarız, ülkemizin en küçük ama en etkili dişlisiyiz. Bizler ortak akılla sesimizi duyurmaya gücümüz yeter. Tabi geriye kalan süreçte asli işlerimizi tabi ki yerine getirdik. Üyelerimizin KOSGEB, İŞKUR ve benzeri işlerde teşvik almaları için elimizden geleni yaparak, iş hayatlarını kolaylaştırmayı amaçladık.

Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, meslektaşlarımızın daha iyi koşullarda hizmet verebilmeleri için elimizden ne geliyorsa yaptık, esnafımızın resmi makamlarda da karşılaştıkları sorunlarda yanlarında olduk ve desteklerimizi esirgemedik. Ekonomik olarak sıkıntı içerisinde olan işletmelerimize de yasal işlemler çerçevesinde yardımcı elimizden gelen yardım ve desteği esirgemedik” dedi.

“İNŞAATÇILARIMIZ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR”

Gerçekleştirilen Hatay Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarları hakkında da bilgi veren Alakuş, “Şuana kadar kentimizde 4 Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı gerçekleştirdik. Fuarlarımızda başarılı işlere imza attığımızı, firmalarımızı da iyi anlamda tanıttığımızı düşünüyoruz. Diğer yandan Şenköy’de inşaatçılarımıza, bizlere hazırlanan yönetim binamızın yapım aşaması sürüyor. Artık inşaatçılarımızın bir binası, bir çatısı olacak” diye konuştu.

Gerçekleşen olağan kuruldan sonra tebrikleri kabul eden Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, her zaman esnafın yanında olduğunu belirterek, durmadan çalışacaklarını kaydetti.( Haber: Merkezi)