Altınözü'nde Bülent Uygur'un ruhu mu dolanıyor?

Altınözü

Altınözü'nde uzun zaman ilçe Kaymakamlığı yapan Bülent Uygur'un görev yaptığı dönemde parlattığı belirtilen 2 isim ile ilişkilerini kesmemesi ve her fırsatta burda.

Altınözü'nde uzun zaman ilçe Kaymakamlığı yapan Bülent Uygur'un görev yaptığı dönemde parlattığı belirtilen 2 isim ile ilişkilerini kesmemesi ve her fırsatta Hatay'ın Altınözü ilçesine gelerek temaslarda bulunması halk arasında söylentilere yol açıyor. 
İlçede ekmek dağıtıcılığı yaparken bir anda Mülteci kampı müdürlüğüne getirilen Halit Özbek ve benzin istasyonunda çalışırken daha sonra Altınözü İlçesimde farklı işler yapan Hüsamettin Çamlıbel'in birlikte petrol istasyonu işletmeciliğine soyundukları öğrenildi. Dönemin Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ile tavla arkadaşları olan iki ismin daha önceki hayatlarından eser bile kalmazken, iki ismin adları, birçok iddiayla yanyana anılıyor. Suriye sınırından kaçak geçişlerden büyük servet elde ettikleri söylentileri kulaktan kulağa yayılan Bülent Uygur, Halit Özbek ve Hüsamettin Çamlıbel'in, daha önceki haberlerimizde Hüsamettin Çamlıbel'in olmadığı haberde, Halit Özbek'e sormuştuk, ancak hiç cevap alamamıştık. 

POMPACILIKTAN İSTASYON İŞLETMECİLİĞİNE

Söz konusu iddiaları, gazetemize ulaşarak bize ileten M.G isimli duyarlı vatandaş; "Altınözü'nde uzun zamandan bu yana hizmette olan Ergüvenoğulları Petrol istasyonunda pompacı iken, kendisine dokunan sihirli değnek ile kısa sürede büyük servete sahip olan, range rover marka araca binen, dubleks dairede oturan Hüsamettin Çamlıbel ile ekmek dağıtıcılığından şimdi hayvan çiftliklerine, dubleks dairelere sahip olan Halit Özbek'in, Altınözü'nün geçmiş dönemdeki İlçe Kaymakamı Bülent Uygur ile olan ilişkileri herkesin malumu. Bu üç ismin Suriye'den kaçak geçişler vasıtasıyla haddi hududu olmayan servetler elde ettikleri herkes tarafından biliniyor. Bülent Uygur, tayini çıkmasına rağmen bu iki isimle bağlarını hiç koparmadı. Benzincide pompacılık yaparken şimdi petrol istasyonu açan Halit Özbek ve Hüsamettin Çamlıbel, burada Bülent Uygur'un yokluğunu hissettirmedi. Uygur'un bir ayağı hala Altınözü'nde ve herzaman geldiği söylendi. Halit Özbek'in eski Kaymakam Bülent Uygur döneminde yönettiği Boynuyoğun kampı ile ilgili malzeme alımından tutun da, Altınözü Kaymakamlığı'nın yaptığı evlere kadar çok sayıda işe ile ilgili çok sayıda söylenti kulaktan kulağa yayılıyor. Bunları tüm Altınözü biliyor. Bu konunun iyi araştırılması gerekmektedir. Altınözü Boynuyoğun Barınma merkezinde ve Özellikle Karbeyaz Mahallesi bölgesinde iyi araştırılırsa tüm kirli ilişkileri de ortaya çıkacaktır. Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum" ifadelerini kulandı. 
Tüm Altınözülülerin bildiği, ancak konuşmaya korktuğu bu konu hakkında sorumlu gazetecilik gereği yetkilileri göreve davet ediyoruz. ( Haber: Mahmut ŞAN)