ALTINELLER VESTEL ÖZEL KAMPANYALARI İLE  AKDENİZ BÖLGESİNDE GENİŞLİYOR

ALTINELLER VESTEL ÖZEL KAMPANYALARI İLE  AKDENİZ BÖLGESİNDE GENİŞLİYOR

Beyaz eşya sektöründe Türkiye’nin en iddialı markası olan Vestel’in Akdeniz bölgesinde  en çok bayisi ile faaliyetlerini sürdüren ‘’ALTINELLER VESTEL ‘’ Hatay’ın Defne İlçesine bağlı Turunçlu Mahallesinde şübesini açtı.

Beyaz eşya sektöründe Türkiye’nin en iddialı markası olan Vestel’in Akdeniz bölgesinde  en çok bayisi ile faaliyetlerini sürdüren ‘’ALTINELLER VESTEL ‘’ Hatay’ın Defne İlçesine bağlı Turunçlu Mahallesinde şübesini açtı.  Her zaman özel fiyatlar ve kampanyalar ile tüketicilere hizmet veren ‘’ALTINELLER VESTEL’’  Turunçlu Mağazası şübesi ile her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet sunuyor. 


Özel fiyatlarımızdan faydalanmak isteyen herkesi mağazalarımıza  beklediklerini söyleyen ‘’ALTINELLER VESTEL’’  Mağaza yöneticileri  Hasan Sarp ve Reşit Arıcıoğulları, Özel fiyatlarımızla müşterilerimize daha iyi hizmet etmek için Hatay’da 6. Mağazamızı açmış bulunmaktayız.


‘’ALTINELLER VESTEL’’  Akdeniz bölgesinde  hizmet ağlarını genişlettiklerini Adana ve Hatay’da toplamda 13 mağazaya ulaştıklarını ifade eden ‘’ALTINELLER VESTEL’’ İşletmecisi,  İş insanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu,  VESTEL’in Hatay’da ki ilk Yeni Concept Mağazasını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek ‘’ALTINELLER VESTEL’’ Defne Turunçlu Şubesinin bölgeye hayırlı olması dileğinde bulundu.’’


‘’ALTINELLER VESTEL’’ Turunçlu  Concept Mağazası Samandağ yolu üzeri Çekmece mahallesi No:114  Defne /  HATAY’da  hizmet veriyor. (Haber: Mahmut ŞAN)