AK Parti'nin Tek Derdi Samandağ’ın Sorunlarını Çözmek!

AK Parti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün “Cumhurbaşkanımızın bize talimatı var.

Hizmete önce Samandağ’dan başlayacaksınız” şeklindeki söylemi Samandağ’da büyük yankı buldu. Bugüne kadar ne yerel yönetimlerden ne de merkezi hükümetlerden hakkettiği hizmeti alamayan Samandağ ve Samandağlılar BŞB Başkanı Öntürk’ün bu söylemini değerlendirdiler.

Bu söylemin yaşama geçmesini beklediklerini söyleyen Samandağlılar, çalışmalara turizmden başlanabileceğine dikkat çektiler.

Samandağ ilçesinin 1990’lı yıllarda ‘turizm bölgesi’ ilan edildiği halde bugüne kadar turizm adına bir tek çivi bile çakılmadığını hatırlatan vatandaşlar, “Buradan başlanabilir. Samandağ’a biraz yatırım yapmakla birlikte Samandağ ilçesi bir turizm cennetine dönebilir” dediler.

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise,

“Samandağ’ımıza teşekkür ediyoruz. Onların kararına saygı duyuyoruz. Samandağ’ımıza tek bir derdimiz vardı Samandağ’ın sorunlarını çözmek. Samandağ halkına oy verse de vermese de seviyoruz.  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü dedi ki “Cumhurbaşkanımızın bize talimatı var. Hizmete önce Samandağ’dan başlayacaksınız” Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir. AK Parti teşkilatları; sevgi, birlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı, samimiyet ve fedakarlığın zirve yaptığı yerlerdir.” dedi.

Bu söylemin değerli olduğuna vurgu yapan Samandağlılar ise Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün çalışmalara başlayacağı günü dört gözle beklediklerini söylediler.