100'e yakın muhtardan Serdar Özyurt'a destek açıklaması

100

Savunma Sanayinin Türkiye’deki parlayan yıldızı haline gelen Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt Hataylı muhtarlarla bir araya geldi.

Savunma Sanayinin Türkiye’deki parlayan yıldızı haline gelen Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt Hataylı muhtarlarla bir araya geldi. 100’e yakın muhtarın katıldığı gecede muhtarlardan Özyurt’a destek mesajları verildi.

100'e yakın muhtardan Serdar Özyurt'a destek verildi.

Savunma sanayi alanında gerçekleştirdiği atılımlarla adından söz ettiren Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, Hataylı muhtarla yemekte bir araya geldi.Muhtarlara, Hatay’a gerçekleştirilmesi öngörülen mermi fabrikası müjdesini açıklayan Serdar Özyurt büyük beğeni topladı.

Son dönemde ülkemiz üzerinde oynanan ekonomik girişimlere karşı durduğunu dile getiren Özyurt ‘Bizler ülkemizde her zaman üretimden yanayız. Ülkemizi savunma sanayide dışa bağımlılıktan kurtarmak için çok ciddi girişimlerde bulunuyoruz. Bunlardan en önemlisi Hatay’ımıza gerçekleştireceğimiz dev yatırım” dedi.

Hatay’da kurulacak olan fabrikanın istihdama da ciddi katkılar sağlayacağını ifade eden Özyurt “Ekonomik girişimler istihdam oranlarımızı da etkilemiştir. Biz, evine ekmek götüren babaları görünce mutlu oluyoruz. Kendimizi insanımıza adanmış olarak görüyoruz. Bu noktada çok kıymetli Hatay’ımıza bir mermi fabrikası kurmayı amaçlıyoruz. Tabi ki burada en önemli olan şey sizlerin destekleri. Siz muhtarlarımız, vücuttaki kalp gibisiniz. Siz olmadan vücut tüm fonksiyonlarını yitirir. Bu nedenle sizlerin destekleri ve duaları bizim için fevkalade önem arz etmektedir. Lütfen dualarınızı ve desteklerinizi bizlerden eksik tutmayınız” şeklinde konuştu.

Davete katılan muhtarlar da Serdar Özyurt’a teşekkürlerini ileterek ‘Serdar Özyurt’u gerçekleştireceği her projede sonuna kadar destekliyoruz’ mesajı verdi.